Laminátová plovoucí podlaha Egger Classic 32 Dub Newbury bílý EPL045 Egger - 1
Laminátová plovoucí podlaha Egger Classic 32 Dub Newbury bílý EPL045 Egger - 2
Laminátová plovoucí podlaha Egger Classic 32 Dub Newbury bílý EPL045 Egger - 3
Laminátová plovoucí podlaha Egger Classic 32 Dub Newbury bílý EPL045 Egger - 1
Laminátová plovoucí podlaha Egger Classic 32 Dub Newbury bílý EPL045 Egger - 2
Laminátová plovoucí podlaha Egger Classic 32 Dub Newbury bílý EPL045 Egger - 3

Laminátová plovoucí podlaha Egger Classic 32 Dub Newbury bílý EPL045

EPL045
Skladem u dodavatele
Cena za m2 s DPH
780 Kč
Cena za balení s DPH
1 552 Kč
m2 v balení
1.99

Historie ceny     Historie ceny

Nejnižší cena za posledních 30 dní byla 1 552 Kč

Egger Classic 32 Dub Newbury bílý EPL045 je přírodní dřevodekor v rustikálním koŘakově hnědém odstínu. Obvodová fazeta ve tvaru V vytváří dokonalý vzhled dřevěných fošen.

Nechte se inspirovat trendovými dekory z kolekce laminátových podlah EGGER Classic 32. Tato kolekce je vhodná i do středně zátěžových komerčních prostor.

Pokud máte zájem o tento produkt, kontaktujte nás na info@obamax.cz
 

Detaily produktu:

Balení
1,99 m2
Dekor
Dub
Druh dekoru
Dřevo
Formát
193 x 1292 mm
Hmotnost
7300 g/m2
Integrovaná podložka
Ne
Kluznost za mokra
R10
Konstrukce
HDF jádro
Materiál
Laminát
Mrazuvzdorné
Ne
Odolnost
Střední
Vysoká
Odolnost domácích mazlíčků
Ano
Odolnost pro kolečkové židle
Ano
Odolnost proti poškrábání
Ano
Odstín
Matný
Počet lamel v balení
8 ks
Podlahové vytápění
Ano
Provedení
Na click
Struktura povrchu
Hladký
Tloušťka
8 mm
Třída zátěže
31- 34
V - Spára
4V zkosené hrany
Vhodné do koupelny
Ano
Vhodnost použití
Bytové
Komerční
Vhodný podklad
Rovný podklad
Voděodolnost povrchu
Ano
Záruka
Komerční prostory 5 let

Použití:

Popis produktu:

Plovoucí podlaha Egger PRO Classic 32 Aqua + Dub Newbury bílý EPL045 je přírodní dřevodekor v rustikálním koŘakově hnědém odstínu. Obvodová fazeta ve tvaru V vytváří dokonalý vzhled dřevěných fošen.

Voděodolná podlaha Egger PRO Laminát s technologií Aqua+ je vysoce kvalitní, voděodolná a ekologická k prostředí. Plovoucí podlaha Egger PRO Classic 32 + v sobě spojuje hygienu a komfort. Díky voděodolné nosné desce Aqua+, lze podlahu použít do koupelny, kuchyně, vstupních prostor, předsíně, vlhkých prostor či chodby. Tato laminátová podlaha je odolná a snadno se udržuje. Můžete ji dokonce čistit parním čističem.Egger Pro Laminát Aqua+ patří mezi odolné podlahy a odolává UV záření, jsou antistatické a vhodné pro podlahové vytápění, za předpokladu, že teplota povrchu vyhřívané podlahové konstrukce nepřekročí 28° C. Podlahy jsou vhodné pro domácí i komerční využití.

Laminátová plovoucí podlaha Dub Newbury bílý EPL045 má dekor světlého dubového prkna. Po všech stranách lamely je V-drážka, která v ploše zvýrazní jednotlivá prkna. Povrchová úprava podlahy svou strukturou a vzhledem kopíruje dřevo, takže celkově podlaha vypadá velmi hezky, přirozeně a má hezkou texturu na pohled i na dotek.

Pokládka laminátové podlahy Egger PRO Classic Aqua+ je velmi flexibilní. Podlahu díky instalačnímu systému CLIC it! položíte snadno a rychle. Navíc ji, při dodržení pokynů výrobce, můžete i lepit.

V kolekci podlah Aqua+, jejichž užitná třída je 32, najdete různé dekory a odstíny, takže si snadno vyberete podlahu, která krásně doplní váš interiér a vydrží vám dlouhou dobu.

O - OMNIPORE - elegantní přírodní dřevní pór

D - DEEPSKIN - výrazná hluboká struktura dřeva

R10 – protiskluzové vlastnosti - R10 – protiskluzové vlastnosti

Nekonečný vzhled – navazující vzhled jednotlivých lamel na krátké straně přidává podlaze na dokonalosti - Nekonečný vzhled – navazující vzhled jednotlivých lamel na krátké straně přidává podlaze na dokonalosti.

Každý, kdo se pro  EGGER laminátovou podlahou  rozhodl se pro podlahu nejvyšší kvality, která mu bude po mnoho let přinášet radost a vytvářet příjemné prostředí v každé domácnosti!

Laminátová podlaha EGGER je vyráběna z nejlepších kvalitních materiálů a vyniká zejména tím, že vytváří v domově příjemné prostředí.

Díky patentovaným click systémům systémům se zámkovými spoji lze pro laminát rychle nainstalovat i velké podlahové plochy . Pokládku může provést nejen profesionál, ale i domácí kutil V našich videích vám ukážeme postup při instalaci podlahy EGGER Laminát.

Mohlo by vás také zajímat

blona banner sleva_resamp.png